Klantenservice

Ben je tevreden vertel het door, ben je ontevreden vertel het ons!

We willen dat je online tijd en aankopen bij Mooch een leuke en geslaagde ervaring is. Neem contact met ons op als we op enige manier kunnen helpen met het bieden van extra service.

 

Voor vragen over je bestelling kun je ons mailen op dani.mooch@gmail.com Vermeld bij je vraag je naam, achternaam en je bestelling. Of bel naar 06-41123093Onze klantenservice openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 8.30 – 17.00 uur.

 

Stuur je correspondentie naar:

Mooch

 

Lulofsstraat 55, unit 38

2521 AL  DEN HAAG

 

 

Betaling

Bestellen bij Mooch gebeurd snel en vooral veilig. De aangeboden betaalmogelijkheden geschieden via iDeal en Paypal.

 

Verzendkosten

Voor verzending binnen Nederland hanteert Mooch een gemiddeld bedrag van 2,50 per bestelling. Dit is een vast bedrag ongeacht het aantal artikelen of het aantal zendingen per bestelling. Mooch verstuurt ook bestellingen naar het buitenland. Mail naar dani.mooch@gmail.com voor de tarieven.

 

Levertijd

Wij streven naar het verzenden van uw bestelling binnen 1 tot 3  dagen. We brengen u altijd zoveel mogelijk via een e-mail op de hoogte van mogelijke vertraging. Voor bestellingen die verzonden worden naar een buitenlands adres gelden andere levertijden. Mail naar dani.mooch@gmail.com voor de levertijden.

 

Retourneren van een bestelling.

Ben je niet tevreden met je Mooch aankoop? Dan kun je de gekochte artikelen, onder voorwaarden retourneren. Stuur eerst een mail naar dani.mooch@gmail.coml om de retourzending toe te lichten. Stuur het artikel inclusief alle toebehoren, binnen 14 dagen na ontvangst terug, vergezeld van de originele factuur/pakbon en in een stevige verpakking. Vul alstublieft op de achterzijde van de factuur/pakbon de reden van retour in en stuur het artikel naar:

 

Mooch Retouren

Lulofsstraat 55, unit 38

2521 AL  DEN HAAG

 

Helaas kunnen we artikelen in de uitverkoop niet terugnemen.

Als je bestelling retour wordt verzonden vanwege een incompleet of verkeerd opgegeven adres, komt er 2,50 verzendkosten bij, indien je het pakket opnieuw wilt ontvangen.

Onvolledig, incorrecte of beschadigde artikelen.

Indien je order onvolledig, incorrect of beschadigd is, stuur dan een mail naar dani.mooch@gmail.com.

 

Hopelijk vond je deze informatie nuttig. Als je nog meer vragen hebt, neem dan contact met ons op!

 

Veel plezier met je Mooch aankoop!

Dani